TIL FAGPERSONER

På denne side kan du som fagperson få et overblik over hvilke tilbud der er her på Bornholm. De forskellige tilbud er delt op i forhold til om de kræver visitation fra en sagsbehandler eller ej. De tilbud, som ikke kræver visitation er åbne og er for alle der bor på Bornholm. Under Nyttige Links, finder du en oversigt over de forskellige centre i kommunen, kontaktpersoner og andre brugbare links.

Headline

Er du ansat på en skole, hvor der er en elev, som har for meget fravær? Så læs mere om Come Back - en indsats mod skolefravær her 

Åben Anonym Rådgivning er et tilbud fra kommunen, hvor du kan ringe eller skrive ind med dine tanker og problemer. Her vil du komme til at tale med en voksen, der kan støtte og hjælpe dig videre. Hos Åben Anonym Rådgivning kan du være helt anonym. Åben Anonym Rådgivning er et tilbud for unge under 18 år eller forældre med børn under 18 år.
Kontakt Åben Anonym Rådgivning her

UNGERÅDGIVNINGEN
I Ungeporten kan du også møde Ungerådgivningen, hvor du kan få hjælp og støtte, hvis du bekymrer dig om dit eget eller andres forbrug af hash, alkohol og stoffer. Tilbuddet er gratis og rettet mod unge under 30 år. Husk altid at ringe eller sende en SMS/mail i forvejen, hvis du vil mødes med en Ungerådgiver. Så risikerer du ikke at gå forgæves.

Johnny, tlf.: 21 30 96 07, Johnny.Bondorff@brk.dk
Kristian, tlf.: 24 43 38 45, Kristian.Kirk.Mailand@brk.dk

ÅBNE TILBUD FOR ALLE PÅ BORNHOLM

A-husets åbne rådgivning er særligt for personer med ADHD eller Autisme og pårørende.Der er åbent for alle i cafeen hver onsdag kl. 14:00-17:00 hvor du kan spille spil, wii, se film eller bare hygge.
Se mere her 

Stjernen er et klubtilbud i Ungdomsskolen, specielt rettet mod unge 13-25 årige med funktionsnedsættelse. Der er mulighed for at spille Play-Station, billard, bord-tennis, fodboldspil og hockey. Læs mere på Ungdomsskolens hjemmeside her

Åbne tilbud i kommunen indenfor socialpsykiatrien

Barnets Blå Hus er et fri - og mødested for børn, der vokser op i familier, som har særlige udfordringer med misbrug eller psykisk sygdom. Et sted, hvor man kan møde andre med problemer i hverdagen.
Læs mere her

Kulturhuset er et åbent tilbud under Vennepunktet, beliggende Østergade 54 i Rønne. Kulturhuset er ramme om en række forskellige aktiviteter som dans, fester, grill, cafe, kreativt værksted, cykeltræning mm.
Se mere her

Øens fællesværk

På denne side kan du som fagperson få et overblik over hvilke tilbud der er her på Bornholm. De forskellige tilbud er delt op i forhold til om de kræver visitation fra en sagsbehandler eller ej. De tilbud, som ikke kræver visitation er åbne og er for alle der bor på Bornholm. Under Nyttige Links, finder du en oversigt over de forskellige centre i kommunen, kontaktpersoner og andre brugbare links.