TELEFON, CHAT OG BREVKASSE

Der findes flere steder, hvor du kan ringe, chatte eller skrive ind med dine tanker og problemer eller læse andres tanker og erfaringer.Det er enten uddannede voksne eller andre unge og frivillige, der har prøvet noget lignende, som sidder i den anden ende. Du kan være helt anonym, hvis du vil, og du bestemmer selv, hvor meget du vil fortælle.

Åben Anonym Rådgivning er et tilbud fra kommunen, hvor du kan ringe eller skrive ind med dine tanker og problemer. Her vil du komme til at tale med en voksen, der kan støtte og hjælpe dig videre. Hvis du har lyst, vil du også kunne blive tilbudt nogle personlige samtaler,hvor du mødes med en medarbejder fra kommunen.Hos Åben Anonym Rådgivning kan du være helt anonym.Åben Anonym Rådgivning er en rigtig god start til at begynde at tale med nogen om problemerne. Ring til Åben Anonym Rådgivning: 56 92 40 99 eller send en mail på: anonym.raadgivning@brk.dk


Alkolinjen er en telefonlinje hvor du anonymt kan få hjælp omkring alkoholproblemer enten dine egne eller hos én omkring dig. Se mere her.


TUBAs chatforum, brevkasse og Ung til Ung forum: www.tuba.dk Her kan du få hjælp og støtte af erfarerne rådgivere eller andre unge, der kender til at have alkohol tæt ind på livet.


Den Blå Linje - Telefonlinje for alkoholikere og deres pårørende. 

Se mere her.


Andre telefonlinjer, chatfora og brevkasser

Børnetelefonen / Chatten og Børnebrevkassen: Se mere her

Ungdommens Rødekors chat og telefon: Ungpålinje / Ungonline: 

Se mere her

Forældretelefonen (Børns Vilkår): www.bornsvilkar.dkLivslinien: www.livslinien.dk

Ungerådgivningen

Har du et forbrug af rusmidler, som du gerne vil gøre noget ved? Så er Ungerådgivningen Bornholm et tilbud til dig! Vi kan tilbyde dig gratis samtaler, og du kan komme i en gruppe med andre unge, som kender til de samme problemer som dig.Sammen kigger vi på, hvad der fylder i dit liv, og hvad du har brug for. Ungerådgivningen kan træffes på Merkurvej 10 i Ungeporten i Rønne, men det er bedst du ringer først. Se en præsentation af Ungerådgivningen her

Johnny Bondorff

Ungerådgiver

Johnny.bondorff@brk.dk

Tlf. nr.: 21 30 96 07

Mette Qvist

Ungerådgiver

Mette.qvist@brk.dk

Tlf. nr.: 29 77 15 74