TILBUD DER KRÆVER VISITATION

På denne side kan du få et overblik over hvilke tilbud der kræver visitation i kommunen. Det er sagsbehandleren som visiterer den unge til et tilbud og der er derfor ingen garanti for, at man bliver visiteret til et ønsket tilbud, selvom dette figurerer i oversigten.  

At have en fritidsinteresse giver dig et tilhørsforhold udenfor skolen, der giver dig en pause fra hverdagens skolearbejde og skaber fornyet overskud til at kunne fokusere på, hvad du interesserer dig for og brænder for at lave i din fremtid.


Bornholm byder på mange muligheder, hvis du vil finde en fritidsaktivitet, hvad end det er idræt, kreative fag, frivilligt arbejde eller noget helt andet.


Vi har forsøgt at skabe et overblik over nogle af mulighederne her på Bornholm, og hvem du skal kontakte for at komme igang med netop din interesse. 


Hvis du finder mangler eller har et fif om, hvor der findes den fedeste aktivitet, så kontakt endelig ung.bornholmr på laura.jespersen@brk.dk eller rie.nissen@brk.dk.

Idræt og outdoor 

Idræt og motion giver dig mere energi og overskud i hverdagen, du sover bedre, når du dyrker motion, motion modvirker stress og depression, motion giver dig muskler, så du kan klare hverdagens udfordringer, motion modvirker en lang række sygdomme og hjælper dig til at kunne holde en normal vægt. Listen med fordele ved at holde sig fysisk aktiv er lang..... Men vigtigst af alt; motion er og skal være sjovt!!


I øens mange lokalforeninger finder du et hav af tilbud, og findes det du leder efter ikke allerede, står foreningerne altid klar til at høre om dine ideer og måske endda stable noget på benene.


Du finder et overblik over alle øens foreninger her.  


DGI Bornholm er interesseorganisation for 70 af øens foreninger. DGI Bornholm har altid fingeren på pulsen, og kan give dig nyttige informationer om øens idrætstilbud. Du finder dem her.


Er du vild med boldspil kan du finde mere information her.


Outdoor aktiviteter som klatring, rapelling, mountainbike, kajak og meget mere er oplagt i den bornholmske natur. Du finder aktiviterne hos Bornholms Outdoorcenter , Mountainbike på Bornholm , havkajak mm., Bornholms Kajakklub

Kreative fag


Bornholms Kulturskole: Musik, billedkunst, drama


Teatrets talentlinje