BACHELOR

En bacheloruddannelse varer 3 år. I nogle tilfælde afsluttes en bacheloruddannelse som en selvstændig uddannelse inden for samme fagområde. I andre tilfælde indeholder den to års studier inden for hovedfaget og et års studie på et suppleringsfag eller et sidefag på et andet fagområde.

Erhvervsuddannelser

En erhvervsuddannelse er en praktisk uddannelse, der retter sig mod et erhverv. Uddannelsen veksler mellem undervisning på skole og perioder i praktik. Efter endt uddannelse kan du søge job som faglært eller læse videre på en videregående uddannelse. Tager du erhvervsuddannelsen med EUX, får du en erhvervsfaglig studentereksamen. Se film om unge som fortæller, hvordan det er at gå på en erhvervsuddannelse her 

IDRÆT OG OUTDOOR 

Idræt og motion giver dig mere energi og overskud i hverdagen, du sover bedre, når du dyrker motion, motion modvirker stress og depression, motion giver dig muskler, så du kan klare hverdagens udfordringer, motion modvirker en lang række sygdomme og hjælper dig til at kunne holde en normal vægt. Listen med fordele ved at holde sig fysisk aktiv er lang. Men vigtigst af alt; motion er og skal være sjovt.

KREATIVE FAG

At udfordre sin kreative side og være i fællesskaber, hvor man er sammen om noget kunstnerisk giver noget helt særligt til hverdagen. Igennem musik, billedkunst, drama, bevægelse findes et fælles sprog, som mennesket altid har dyrket, simpelthen fordi mennesket ER kunstnerisk. Vi kan ikke lade være med at udtrykke os.