BORNHOLMS UDDANNELSESMESSE

! udsat til foråret 2022 !

Torsdag den 25 november kl. 13.00-18.00

Campus Bornholm, Minervavej 1, 3700 Rønne

PROGRAM

Kl. 13.00 - 14.30 8. klasse og lærere

Kl. 15.00 - 17.00 9. og 10. klasse, lærere, forældre samt andre interesserede

Kl. 17.00 - 18.00 oplæg ved de lokale ungdomsuddannelser i auditoriet

Praktisk 

Oversigtsplan

Hele Campus Bornholm bygningen er i brug og vi opfordre jer til at komme ud i alle kroge og op på alle etager for at møde alle de forskellige stadeholdere.

 

 FIND RUNDT PÅ BUM2021

 

Kantinen er åben

Campus Bornholms kantine er åben hele dagen med mulighed for at købe mad og drikke. Spis jeres aftensmad (skal forudbestilles) på BUM2021 eller til tag den med hjem.

Sandwich med flere varianter af indhold - bouef stroganoff med kartoffelmos og salat - frugt - kaffe/the - diverse drikkevarer

 

Transport

Der er lavet aftale med BAT om transport af elever og lærere fra skolerne udenfor Rønne. Der sendes besked direkte til den enkelte skole herom.

Elever i 9. klasse (der ikke har buskort) forventes, at kunne køre med deres forældre hjem fra BUM2021. Hvis dette ikke er muligt kan der hentes en busbillet ved UU Bornholms stand.

BUM er Bornholms UddannelsesMesse

 

BUM er for 8. – 10. klasseelever og deres forældre samt andre interesserede.

BUM er højdepunktet i uge 47, hvor uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv sammen kan præsentere de unge for alle de muligheder, der er for fremtiden.

 

BUM er et led i uge 47 - en uge hvor skolerne har fokus på uddannelse og job. Idéen er, at alle 8. - 10. klasser på Bornholm arbejder koncentreret med uddannelse- og jobrelaterede emner i den uge - også her kan du som virksomhed eller uddannelsesinstitution byde ind.

 

BUM er en måde at præsentere uddannelse og job på og her indbydes uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv til at inspirere og oplyse skolelever fra 8. - 10. klasse om mulighederne, når de skal vælge uddannelse og job.

 

BUM er en årlig tilbagevendende begivenhed, der knytter bånd mellem de unge og lokale virksomheder, skoler og uddannelsessteder. 

I år kan du på BUM møde