HJÆLP OG STØTTE

Her på siden kan du finde hjælp eller kontaktinformationer til dem, der kan hjælpe dig. Du kan få et overblik over hvilke muligheder der er på Bornholm og en række links til telefonlinjer og brevkasser. Det er enten uddannede voksne eller andre unge og frivillige, der har prøvet noget lignende, som sidder i den anden ende. Du kan være helt anonym, hvis du vil, og du bestemmer selv, hvor meget du vil fortælle.

HVOR GÅR JEG HEN PÅ BORNHOLM?

Ungeporten. Hvis du er under 30 år og ikke i uddannelse eller har noget arbejde, kan du tale med en UU-vejleder eller en sagsbehandler i Ungeporten

Gå til Ungeporten  

Ungerådgivningen. Hvis du eller din ven har problemer med hash eller stoffer, tilbyder Ungerådgivningen gratis samtaler i Ungeporten.

Gå til Ungerådgivningen

Åben Anonym Rådgivning. Hos Åben Anonym Rådgivning kan du være helt anonym. Åben Anonym Rådgivning er et tilbud for unge under 18 år eller forældre med børn under 18 år.
Gå til Åben Anonym Rådgivning

Borgerservice. Skal du flytte, have nyt pas eller kørekort? På barsel? Eller giftes? Så skal du kontakte Borgerservice, som ligger forskellige steder på Bornholm.

Gå til Borgerservice 

UngMod er et helt nyt rådgivningstilbud om seksualitet, sex og køn – gratis og anonymt for unge mellem 12-25 år. Find Ung Mod i Ungeporten.

Gå til UngMod

Psykiatri og Handicap. Til dig som har brug for hjælp som bostøtte, kontaktperson, rådgivning eller aktiviteter inden for psykiatri og handicap. 

Gå til Psykiatri og Handicap

UNG.BORNHOLMR LEKSIKON

Velkommen til vores nye udgave af Hjælp og Støtte som i forhold til før, er en lidt mindre pixi udgave. Vi har samlet de links, som I oftest bruger, og har skåret alt andet fra. Vi håber i kan lide det nye design, og bliver altid meget glade, hvis i opdager fejl i links, eller har forslag til andre ting. Først og fremmest håber vi, at i vil fortsætte med at passe på hinanden, og ringe 1813 eller 112
hvis i eller andre har akut brug for hjælp.