HJÆLP OG STØTTE

Her på siden kan du finde hjælp eller kontaktinformationer til dem, der kan hjælpe dig. Du kan få et overblik over hvilke muligheder der er på Bornholm og en række links til telefonlinjer og brevkasser. Det er enten uddannede voksne eller andre unge og frivillige, der har prøvet noget lignende, som sidder i den anden ende. Du kan være helt anonym, hvis du vil, og du bestemmer selv, hvor meget du vil fortælle.

INFORMATION TIL DIG I CORONA-TIDEN

Ungeporten og resten af Jobcentret holder i denne tid lukket, så du kan ikke komme forbi personligt. De ansatte i Ungeporten kan træffes på hverdage fra kl. 09.30 - 11.30 på telefon 7025 1010. Derudover kan medarbejderne træffes på deres direkte telefonnumre og på mail i den helt sædvanlige arbejdstid/åbningstid.

Ledige og sygemeldte vil fortsat modtage deres ydelse og skal ikke foretage sig yderligere og vil i langt de fleste tilfælde blive kontaktet af deres sagsbehandler på mail eller telefon i den kommende periode. Hvis du er medlem af en a-kasse og berettiget til dagpenge, skal du melde dig ledig på www.jobnet.dk samt følge din a-kasses vejledning for nyledige på deres hjemmeside. Læs mere på BRK's hjemmeside her 

HVOR GÅR JEG HEN PÅ BORNHOLM?

Ungeporten. Hvis du er under 30 år og ikke i uddannelse eller har noget arbejde, kan du tale med en UU-vejleder eller en sagsbehandler i Ungeporten

Læs mere her  

Ungerådgivningen. Hvis du eller din ven har problemer med hash eller stoffer, tilbyder Ungerådgivningen gratis samtaler i Ungeporten.

Læs mere her 

Åben Anonym Rådgivning. Hos Åben Anonym Rådgivning kan du være helt anonym. Åben Anonym Rådgivning er et tilbud for unge under 18 år eller forældre med børn under 18 år.
Læs mere her 

Borgerservice. Skal du flytte, have nyt pas eller kørekort? På barsel? Eller giftes? Så skal du kontakte Borgerservice, som ligger forskellige steder på Bornholm. Læs mere her 

Uddannelse. Står du og skal vælge en ungdomsuddannelse eller vil du have et overblik over hvilke muligheder der er på Bornholm?

Læs mere her 

Tilbud til dig, som har brug for hjælp som bostøtte, kontaktperson, rådgivning eller aktiviteter inden for psykiatri og handicap. 

Læs mere her

UNG.BORNHOLMR LEKSIKON