INFORMATION TIL UDSTILLERE

Eleverne skal udfordres og inspireres


Vi stiller det krav til dig som udstiller, at eleverne skal udfordres og inspireres på messen, og det er dig som stadeholder, der skal være med til at sikre, at de besøgene får en fantastisk oplevelse.


Lad de unge at opleve, hvad dit fag i virkeligheden handler om. Det kan fx være at skifte hjul, tapesere, flisearbejde, dække bord, lægge brosten, give hjertemassage, lodde, samle et stik, binde blomster og meget andet.


PRAKTISK INFORMATIONÅben stand

Standen skal være bemandet i tidsrummet kl. 12.30 – 19.30


Kl. 12.30-13.45 1.G og 2.G

Kl. 14:00-16:00 alle øens 7. og 8. klasser
Kl. 16:00-19:30 alle øens 9. og 10. klasser samt forældre og andre interesserede


Opsætning og nedtagning af stand

Opsætning fra kl. 07.00 på dagen den 22. november.


Nedtagning tidligst fra kl. 19.30, når BUM2018 lukker - al oprydning foregår på dagen den 22. november.


Har du spørgsmål til tilkørselsforhold, behov for at låne palleløfter eller andet i forhold til adgangen til Campus Bornholms lokaler kontaktes serviceleder Kirsten Munch på km@cabh.dk


OBS - ingen åben ild på BUM! Det er ikke tilladt at have stearinlys eller anden åben ild på standen.


Økonomi og materialer

Standen er gratis men du medbringer selv al materiale til din stand.


Der er adgang til el (1 stk. 230v pr. stand) samt trådløst netværk på standen.


Der kan lånes borde (L: 120cm, B: 50cm, H: 72cm) af Campus Bornholm. Kontakt serviceleder Kirsten Munch på km@cabh.dk


Hvis du ønsker kraftstik (400v) på standen eller har andre særlige ønsker, skal dette aftales med os. Når vi har aftalt alle detaljerne, indgår vi efterfølgende en bindende skriftlig aftale. Kontakt BUM på bum@brk.dk.


Forplejning

Campus Bornholms kantine har åbent og der vil her være mulighed for at købe mad og drikke. Campus Bornholm ser meget gerne, at forplejning bestilles i forvejen hos kantineleder Ole B. Larsen på obl@cabh.dk.


Opgave til 7. klasserne

Alle stande skal have en opgave til 7. klasserne. Alle elever i 7. klasse har en opgave på BUM, hvor de skal besøge fem stande og løse en opgave. Det er derfor vigtigt, at alle stadeholdere har en opgave til en 7. klasseelev. Eleverne vil have et ark med, hvorpå at du som stadeholder skal kunne stemple/markere, at eleven har løst en opgave på netop din stand.


Tau Rebecca Mikkelsen stiller sig gerne til rådighed med gode idéer til denne opgave. Se kontaktinfo herunder.


Hjælp til at lave en stand, der udfordrer og inspirerer

Er det første gang, at du skal være udstiller på BUM eller kunne du bare godt tænke dig inspiration og hjælp til, hvordan din/jeres stand kan blive en levende stand med sjove og lærerige opgaver, er du meget velkommen til at kontakte Tau Rebecca Mikkelsen, der har stor erfaring med idéudvikling og det at omsætte tanke til handling.


Tau Rebecca Mikkelsen er regionsleder i Fonden for Entreprenørskab på Bornholm.

Kontakt Tau Rebecca Mikkelsen på taumik@ffe-ye.dk eller 30 11 58 35


Som virksomhed får du noget ud af BUM og du kan få hjælp til tilmelding

Hvis du som virksomhed står og mangler elever eller lærlinge er BUM det helt rigtige sted at være. Hvis du ikke rigtig har tid til at sætte dig ind i, hvordan tilmeldingen foregår eller er i tvivl om alt det praktiske så kontakt Klaus Werner, der er konsulent i BCB (Business Center Bornholm). Han er gerne behjælpelig med din tilmelding.


Hvis du er interesseret i at dele stand med andre virksomheder inden for samme fag og eller brancheorganisationen, så du ikke skal bruge hele din dag på BUM, kan Klaus Werner også være behjælpelig med dette.


Kontakt Klaus Werner på kw@bornholm.biz eller 29 13 47 78


TIL VIRKSOMHEDERBUM arbejder for en bedre sammenhæng mellem skoler og virksomheder og derfor arbejder vi meget gerne sammen med øens virksomheder. 


Er din virksomhed interesseret i at deltage i messen, vil vi meget gerne i kontakt med dig. Det er vigtigt at du er klar til at yde en ekstra indsats på messe dagen, og at vi sammen gør messen til en fantastisk dag for alle.


Som udstiller opfordres du til at stille op med aktive og nytænkende stande, og vi håber at se mange lærlinge og elever fra virksomhederne. Idéen er, at unge inspireres af andre unge, at unge udfordres i deres uddannelsesvalg – og at vi alle får en forståelse af, at de unge er vores fælles unge og at vi har et fælles ansvar for at hjælpe dem på vej.


Du kan tilmelde dig via online-tilmeldingen.


Samarbejde med erhvervslivet

I vores planlægning af BUM samarbejder vi med Jensen Denmark A/S. Vi vil gerne have endnu flere dedikerede samarbejdspartnere og du er altid velkommen til at kontakte os med ideer og indspark til messen.


TIL UDDANNELSESINSTITUTIONERBUM ønsker at inspirere og oplyse elever i 7. til 10. klasse i forhold til deres valg af uddannelse og job.


BUM ønsker, at så mange uddannelser som muligt kommer med på messen og som udstiller opfordres du til at stille op med aktive og nytænkende stande, og vi håber at se mange studerende fra de forskellige uddannelser. Ideen er, at unge inspireres af andre unge og, at unge udfordres i deres uddannelsesvalg.


Du kan tilmelde dig via online-tilmeldingen.


Samarbejde med uddannelser

I vores planlægning af BUM samarbejder vi med Campus Bornholm og Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Vi vil gerne have endnu flere dedikerede samarbejdspartnere og du er altid velkommen til at kontakte os med ideer og indspark til messen.