INFORMATION TIL UDSTILLERE

#bumpåcampus

Eleverne skal udfordres og inspireres


Vi stiller det krav til dig som udstiller, at eleverne skal udfordres og inspireres på messen, og det er dig som stadeholder, der skal være med til at sikre, at de besøgene får en fantastisk oplevelse.


Lad de unge at opleve, hvad dit fag i virkeligheden handler om. Det kan fx være at skifte hjul, tapesere, flisearbejde, dække bord, lægge brosten, give hjertemassage, lodde, samle et stik, binde blomster og meget andet.


PRAKTISK INFORMATIONÅben stand

Standen skal være bemandet i hele messens åbningstid kl. 13.00 - 18.00


Kl. 13.00 – 15.00 7. og 8. klasse

Kl. 15.00 – 18.00 9. og 10. klasse, forældre samt andre interesserede


Opsætning og nedtagning af stand

Opsætning fra kl. 07.00 på dagen den 21. november


Nedtagning tidligst fra kl. 18.00, når BUM2019 lukker - al oprydning foregår på dagen den 21. november.


Har du spørgsmål til tilkørselsforhold, behov for at låne palleløfter eller andet i forhold til adgangen til Campus Bornholms lokaler kontaktes serviceleder Kirsten Munch på km@cabh.dk eller 60 12 18 05.


OBS - ingen åben ild på BUM! Det er ikke tilladt at have stearinlys eller anden åben ild på standen.


Opgave til 7. klasserne

Alle stande skal have en opgave til 7. klasserne. Alle elever i 7. klasse har en opgave på BUM, hvor de skal besøge flest mulig stande og løse en opgave. Det er derfor vigtigt, at alle stadeholdere har en opgave til en 7. klasseelev. Eleverne vil have et ark med, hvorpå at du som stadeholder kan sætte et klistermærke, når eleven har løst en opgave på netop din stand.


Økonomi og materialer

Standen er gratis men du medbringer selv al materiale til din stand.


Der er adgang til el (1 stk. 230v pr. stand) samt trådløst netværk på standen.


Der kan lånes borde (L: 120cm, B: 50cm, H: 72cm) af Campus Bornholm ved henvendelse inden BUM. Kontakt serviceleder Kirsten Munch på km@cabh.dk eller 60 12 18 05.


Hvis du ønsker kraftstik (400v) på standen eller har andre særlige ønsker, skal dette aftales med os. Når vi har aftalt alle detaljerne, indgår vi efterfølgende en bindende skriftlig aftale. Kontakt BUM på bum@brk.dk.


Forplejning

Campus Bornholms kantine har åbent og der vil her være mulighed for at købe mad og drikke. Campus Bornholm ser meget gerne, at forplejning bestilles i forvejen hos kantineleder Ole B. Larsen på obl@cabh.dk.


Smurte sandwich kr. 30,00 pr. stk.
Æg-tomat
Kylling
Ost-Skinke

Kaffe/the + æblekage kr. 25,00 pr. person
Kaffe/the i termokander kr. 30,00 pr. kande

Æblekage kr. 15,00 pr. portion

Hel frugt kr. 5,00 pr. stk.


Varm ret
Flæskesteg med tilbehør kr. 45,00 pr. person

Drikkevarer kan købes i kantinen.


Eventuelle spørgsmål omkring forplejning stilles til Ole B. Larsen.


TIL VIRKSOMHEDERBUM arbejder for en bedre sammenhæng mellem skoler og virksomheder og derfor arbejder vi meget gerne sammen med øens virksomheder. 


Er din virksomhed interesseret i at deltage i messen, vil vi meget gerne i kontakt med dig. Det er vigtigt at du er klar til at yde en ekstra indsats på messe dagen, og at vi sammen gør messen til en fantastisk dag for alle.


Som udstiller opfordres du til at stille op med aktive og nytænkende stande, og vi håber at se mange lærlinge og elever fra virksomhederne. Idéen er, at unge inspireres af andre unge, at unge udfordres i deres uddannelsesvalg – og at vi alle får en forståelse af, at de unge er vores fælles unge og at vi har et fælles ansvar for at hjælpe dem på vej.


Du kan tilmelde dig via online-tilmeldingen.


Samarbejde med erhvervslivet

I vores planlægning af BUM samarbejder vi med Jensen Denmark A/S. Vi vil gerne have endnu flere dedikerede samarbejdspartnere og du er altid velkommen til at kontakte os med ideer og indspark til messen.


TIL UDDANNELSESINSTITUTIONERBUM ønsker at inspirere og oplyse elever i 7. til 10. klasse i forhold til deres valg af uddannelse og job.


BUM ønsker, at så mange uddannelser som muligt kommer med på messen og som udstiller opfordres du til at stille op med aktive og nytænkende stande, og vi håber at se mange studerende fra de forskellige uddannelser. Ideen er, at unge inspireres af andre unge og, at unge udfordres i deres uddannelsesvalg.


Du kan tilmelde dig via online-tilmeldingen.


Samarbejde med uddannelser

I vores planlægning af BUM samarbejder vi med Campus Bornholm og Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Vi vil gerne have endnu flere dedikerede samarbejdspartnere og du er altid velkommen til at kontakte os med ideer og indspark til messen.