CJUR PERSONALEFORENING

Center for Job, Uddannelse og Rekruttering har vores egen personaleforening for ansatte i centret. Den består af 2 afdelinger; en ’Trivselskasse’ og en ’Personaleforening’. Ordningerne er frivillige, men vi ser vi gerne at alle medarbejdere er med

TRIVSELSKASSEN - CJUR

 

Trivselskassen koster kr. 20,00 om måneden, som betales via bankoverførsel.og står for forkælelse af medlemmerne i hverdagen, herunder gaver på runde fødselsdage og større livsbegivenheder. Desuden står den for ekstra forkælelses-overraskelser i løbet af året, fx til fastelavn, påske, jul, m.m.

 

PERSONALEFORENINGEN - CJUR

 

Personaleforeningen i CJUR koster kr. 50,00 om måneden og står for en lang række kulturelle og sociale arrangementer igennem året for på den måde at styrke sammenholdet på tværs af centret.

Ud over den traditionelle sommerfest og julefrokost, kan det være guidede ture, madlavning, mini-golf mm. 

 

Hver afdeling har en repræsentant i foreningen, og de er meget modtagelige for gode idéer til arrangementer eller happenings – så kom endelig med alle de gode idéer.

 

Personaleforeningen har sin egen facebookgruppe. Du vil ved start få yderligere information om hvordan du kan tilmelde dig.  

 

PERSONALEFORENING BRK

 

Bornholms Regionskommune har en fælles personaleforening som alle medarbejdere automatisk og gratis er medlem af.

Denne forening giver en lang lang række rabatter på alt fra bilsyn, biograf- og koncertbilletter og advokatbistand til svømmehal, byggematerialer og skønhedsbehandlinger.

Foreningen arrangerer også enkelte udflugter og lignende igennem året, fx havkajak-sejlads og dagsture til Christiansø.

 

Derudover har foreningen en ’Feriefond’ med en række sommerhuse i ind- og udland, som kan lejes til fordelagtige priser.

Du kan se meget mere om arrangementer, muligheder, rabataftaler og tilbud på foreningens side på Dragenettet under ’Fælles område' - her kan du også læse om bestyrelsen. Foreningen har desuden en facebookside og Twitterprofil, hvor du kan følge med i, hvad der sker og tilbydes.