ANGST
Oplever du angst, og har angsten overtaget styringen over dit liv? 

Man kan opleve angst i mange forskellige former, og angst er faktisk en helt naturlig del af vores natur. Angsten hjælper os nemlig i situationer til at mærke efter, så vi ikke gøre noget, der kan skade os. I nogle tilfælde får angsten dog lov til at tage styringen over ens liv, og i de situationer har man brug for hjælp til at komme af med angsten. 


Der findes flere steder, hvor du kan finde råd og vejledning om angst. Læs mere herunder:


Nyttige links


Psykiatrifonden: www.psykiatrifonden.dk

Hvad er angst? www.altompsykologi.dk

Gode råd hvis du kæmper med angst: www.mindhelper.dk

Overvind angst: www.videnskab.dk

Slip angsten: www.slipangsten.dk


Internetpsykiatrien er behandling af panikangst, socialangst, enkeltfobier eller let til moderat depression over nettet. Internetpsykiatrien består af psykologer, specialpsykologer og psykologpraktikanter. Tilbuddet er gratis! Læs mere her.

Åben Anonym Rådgivning er et tilbud fra kommunen, hvor du kan ringe eller skrive ind med dine tanker og problemer. Her vil du komme til at tale med en voksen, der kan støtte og hjælpe dig videre. Hvis du har lyst, vil du også kunne blive tilbudt nogle personlige samtaler, hvor du mødes med en medarbejder fra kommunen. Hos Åben Anonym Rådgivning kan du være helt anonym. Åben Anonym Rådgivning er et tilbud for unge under 18 år eller forældre med børn under 18 år.
Ring til Åben Anonym Rådgivning: 56 92 40 99 eller send en mail på: anonym.raadgivning@brk.dk

Bornholms Regionskommune  tilbyder støtteforløb i grupper til personer med psykiske lidelser, der har brug for støtte til struktur i hverdagen. Hvis du lider af angst, kan angsten ofte være en hindring i for at få hverdagen til at hænge sammen. Det er derfor altid en god ide at snakke med enten læge, venner, familie, psykolog eller f.eks. med andre i dette støtteforløb, så du får taget fat om angsten og bliver i stand til at tage styringen igen selv. Læs mere her.