ANGST

Man kan opleve angst i mange forskellige former, og angst er faktisk en helt naturlig del af vores natur. Angsten hjælper os nemlig i situationer til at mærke efter, så vi ikke gøre noget, der kan skade os. I nogle tilfælde får angsten dog lov til at tage styringen over ens liv, og i de situationer har man brug for hjælp til at komme af med angsten. Der findes flere steder, hvor du kan finde råd og vejledning om angst. 

HVILKE TILBUD FINDES PÅ BORNHOLM?

Har dit barn eller en anden tæt på dig en diagnose? Eller overvejer du måske, om dit barn eller en anden tæt på dig har en psykisk lidelse? Har du spørgsmål, problemer eller andet du gerne vil snakke om? Kommunen har en række tilbud, hvor du kan få vejledning, hjælp og støtte

Støtteforløb i grupper. Hvis du lider af en psykisk sygdom, har du mulighed for at få bevilget støtte. Støtte kan enten bevilges som individuel støtte, eller støtten kan bevilges som et gruppetilbud, hvor du deltager i et forløb sammen med andre. Se mere her 

Internetpsykiatrien tilbyder internetbaseret behandling af panikangst, socialangst, enkeltfobier eller let til moderat depression over nettet.

Læs mere her 

PPR – Pædagogisk Psykologisk Rådgivning giver hjælp og støtte til forældre ud fra målet om at skabe de bedste rammer for børnene. PPR er knyttet til børn og unge til og med grundskolen. 

Se mere her 

Åben Anonym Rådgivning er et tilbud fra kommunen, hvor du kan ringe eller skrive ind med dine tanker og problemer. Her vil du komme til at tale med en voksen, der kan støtte og hjælpe dig videre. Hos Åben Anonym Rådgivning kan du være helt anonym. Åben Anonym Rådgivning er et tilbud for unge under 18 år eller forældre med børn under 18 år. 

Kontakt Åben Anonym Rådgivning her 

OBS barselsvikar juni 2020 - juni 2021 Cilie Engmann telefon 51 59 40 00, mail: cilie.engmann@brk.dk

LÆR AT TACKLE angst og depression er et kursus til dig mellem 15 og 25 år, som oplever tegn på angst og/eller depression.På holdet møder du andre, der ligesom dig oplever tegn på angst og depression. Kurset ledes af to instruktører, som selv kender til angst og depression.

For info og tilmelding kontakt:
Koordinator Sofie Michel, tlf. 61247520 eller Sofie.michel@brk.dk

OBS barselsvikar juni 2020 - juni 2021 Cilie Engmann telefon 51 59 40 00, mail: cilie.engmann@brk.dk