GRAVID ELLER NYE FORÆLDRE

Som ung kan det være rart at kunne snakke med andre end sine forældre, hvis man er gravid eller har mistanke om det. Det kan også være, du er i tvivl om, om du skal beholde barnet eller have en abort. Lige meget hvad du vælger, eller om du bare gerne vil i kontakt med andre der har prøvet det samme, er der steder hvor du kan få hjælp og støtte. 

HVILKE TILBUD FINDES PÅ BORNHOLM?

Er du blevet gravid? Som ung kan det være rart at kunne snakke med andre end sine forældre, hvis man er gravid eller har mistanke om det. Det kan også være, du er i tvivl om, om du skal beholde barnet eller have en abort. Lige meget hvad du vælger, eller om du bare gerne vil i kontakt med andre der har prøvet det samme, er der steder hvor du kan få hjælp og støtte.

Sundhedsplejerskerne. Du kan få en masse hjælp og støtte hos sundhedsplejerskerne fx hjemmebesøg hvor I taler om dit barns sundhed og trivsel, mødre/fædregrupper, barselscaféer osv. 

Læs mere her 

Kommunen har også flere tilbud, hvor du kan få ekstra hjælp alene eller sammen med andre. Hjælpen kan være hjemme hos jer eller i nogle af kommunens lokaler. Det kan fx være hjemmebesøg, samtaler eller forældregrupper. 

Læs mere her

Gratis prævention til piger i alderen 12-17 år
Bornholms Regionskommune tilbyder gratis prævention til alle unge mellem 12 og 17 år. 

Læs mere her 

Åben Anonym Rådgivning er et tilbud fra kommunen, hvor du kan ringe eller skrive ind med dine tanker og problemer. Her vil du komme til at tale med en voksen, der kan støtte og hjælpe dig videre. Hos Åben Anonym Rådgivning kan du være helt anonym. Åben Anonym Rådgivning er et tilbud for unge under 18 år eller forældre med børn under 18 år. 

Kontakt Åben Anonym Rådgivning her 

PPR – Pædagogisk Psykologisk Rådgivning giver hjælp og støtte til forældre. Her kan du ringe ind, med spørgsmål og tanker omkring alt, hvad der har med dit barn og jeres familie at gøre. 

Se mere her