KRIMINALITET

Har du brug for hjælp og er kommet ud i kriminalitet? Eller kender du nogen som gør noget kriminelt? Hvis du er fyldt 15 år kan du blive dømt. En dom kommer til at stå på din straffeattest i 2-5 år, og kan ses af fremtidige arbejdsgivere. Måske kender du nogen der har problemer, men ved ikke hvordan du skal hjælpe dem?

HJÆLP TIL DIG SOM HAR BRUG FOR AT KOMMER UD AF KRIMINALITET

Har dit barn eller en anden tæt på dig brug for hjælp til at komme ud af kriminalitet?

Kommunen har en række tilbud, hvor du kan få vejledning, hjælp og støtte

Straffeattest. Hvad kommer der til at stå på ens straffeattest, hvis man er blevet dømt for noget ulovligt og hvor længe står det der? 

Læs mere her 

SSP - Kriminalpræventivt samarbejde mellem skole, socialforvaltning og politi. 

Se mere her 

Åben Anonym Rådgivning er et tilbud fra kommunen, hvor du kan ringe eller skrive ind med dine tanker og problemer. Her vil du komme til at tale med en voksen, der kan støtte og hjælpe dig videre. Hos Åben Anonym Rådgivning kan du være helt anonym. Åben Anonym Rådgivning er et tilbud for unge under 18 år eller forældre med børn under 18 år. 

Kontakt Åben Anonym Rådgivning her 

Offerrådgivningen hjælper ofre, vidner og pårørende i forbindelse med voldsomme og traumatiske hændelser som ulykker, kriminalitet og trafikuheld.
Du kan døgnet rundt ringe til en offerrådgiver. 

Læs mere her 

Ungdomskriminalitetsnævnet behandler sager, hvor børn og unge i alderen 10 til 17 år er mistænkt eller dømt for kriminalitet.

Læs mere her