MOBNING

Mobning kan se ud på mange måder og foregå mange steder, fx i skolen, på arbejdspladsen eller digitalt på de sociale medier. Fælles er, at det aldrig er nogens egen skyld, at det altid gør ondt, og at det altid skal stoppes. Her på siden kan du se, hvor du kan få hjælp, hvis du bliver mobbet, kender nogen der bliver mobbet eller måske selv er med til at mobbe.

HVOR KAN MAN FINDE NOGEN AT TALE MED?

Der findes også flere telefonlinjer, online chatfora og brevkasser, hvor du kan tale med andre unge eller voksne om dine problemer eller læse om andres tanker og erfaringer. Her kan du også være helt anonym, og tale om dine problemer i det tempo, der passer dig.

PPR – Pædagogisk Psykologisk Rådgivning giver hjælp og støtte til forældre ud fra målet om at skabe de bedste rammer for børnene. PPR er knyttet til børn og unge til og med grundskolen. 

Læs mere her 

Dansk Stalkingcenter har netop åbnet en telefonlinje hvor du kan få hjælp, både hvis du er offer for stalking eller du selv udøver stalking. 

Læs mere her 

Øens Fællesværk - Østergade 50 Ungdommens Røde kors åbner op hver tirsdag for hygge og madklub for alle unge mellem 15-25år. Der er mulighed for at spille spil, se en film, eller bare snakke mens man laver mad. Du behøver ikke tilmelde dig, alle er velkomne. Øens Fællesværk kan findes på Facebook. 

Læs mere 

Åben Anonym Rådgivning er et tilbud fra kommunen, hvor du kan ringe eller skrive ind med dine tanker og problemer. Her vil du komme til at tale med en voksen, der kan støtte og hjælpe dig videre. Hos Åben Anonym Rådgivning kan du være helt anonym. Åben Anonym Rådgivning er et tilbud for unge under 18 år eller forældre med børn under 18 år. 

Kontakt Åben Anonym Rådgivning her 

På Skole og Forældre kan du finde  en række artikler, som især handler om, hvordan du som forælder kan bidrage til at bekæmpe mobning og medvirke til at skabe mere trivsel i dit barns klasse.

Læs mere her