PROBLEMER PÅ
ARBEJDSPLADSENHar du problemer på dit fritidsjob eller på din praktikplads? Du har en række rettigheder selvom du kun har et fritidsjob. Det er nemlig overenskomstbestemt hvor længe du må arbejde af gangen og hvad du må arbejde med når du er under 18 år. Det er arbejdsgiverens ansvar at reglerne bliver overholdt. Du kan læse mere om dine rettigheder og fagforeninger nedenunder.
Føler du dig mobbet på arbejdspladsen? Det kan være svært at tage fat om problemet og finde ud af hvem, du kan tale med. Se mere her på siden under Mobning.

Vil du tale med andre unge om dine problemer kan du også ringe eller skrive Ungpålinje og Ungonline og Børns Vilkår har også flere tilbud for hjælp gennem bl.a BørneTelefonen, BørneChatten eller Brevkassen.

Forældretelefonen Børns Vilkår: www.bornsvilkar.dk 
Børnetelefonen / Chatten og Børnebrevkassen: www.bornetelefonen.dk 

Ungonline: www.urk.dk

Livslinien: www.livslinien.dk

Har du problemer på dit fritidsjob eller på din praktikplads? Du har en række rettigheder selvom du kun har et fritidsjob. Det er nemlig overenskomstbestemt hvor længe du må arbejde af gangen og hvad du må arbejde med når du er under 18 år. Det er arbejdsgiverens ansvar at reglerne bliver overholdt. Du kan læse mere om dine rettigheder på www.jobpatruljen.dk 

Nyttige links
www.forebygmobning.dk
www.arbejdstilsynet.dk

http://www.jobpatruljen.dk/regler/relger-og-love/

https://www.skat.dk/