SORG

Har du mistet, eller kender du én, der måske har brug for hjælp i deres sorg? Der findes forskellige former for hjælp og støtte til unge, der bærer rundt på sorg, og som har brug for hjælp til at håndtere det.Hos Børn, Unge og Sorg kan du få hjælp og støtte både gennem Telefon, Chat, Videosamtaler, Brevkasse og Forum – her kan du også læse mere om andre unges erfaringer med sorg. Børn, Unge og Sorg tilbyder også gratis psykologhjælp til børn og unge under 28 år.

Har dit barn eller en anden tæt på dig oplevet sorg? Har du spørgsmål, problemer eller andet du gerne vil snakke om?

Kommunen har en række tilbud, hvor du kan få vejledning, hjælp og støtte.
PPR – Pædagogisk Psykologisk Rådgivning giver hjælp og støtte til forældre ud fra målet om at skabe de bedste rammer for børnene. PPR er knyttet til børn og unge til og med grundskolen. Se mere herAfløsning / Aflastning
Måske har jeres familiebehov for afløsning eller aflastning? Kommunen har efter en individuel vurdering i visse tilfælde mulighed for at hjælpe med aflastning og støtte. Læs mere her.


Barnets Blå Hus er et fri - og mødested for børn, der vokser op i familier, som har særlige udfordringer med misbrug eller psykisk sygdom. Et sted, hvor man kan møde andre med problemer i hverdagen. Man kan tale sammen, støtte hinanden og bygge nye venskaber. Både mellem børn og voksne. Barnets Blå Hus er et fristed for børn og for hele familien. Et fristed fra det, som kan være svært derhjemme og/eller i skolen. I Barnets Blå Hus kan man få et pusterum fra hverdagen og lave noget rart sammen med andre. Læs mere her.


Anden telefonisk rådgivning.
Forældretelfonen (Børns Vilkår): www.bornsvilkar.dk
Nyttige links:
www.cancer.dk
www.sdu.dk

www.bornungesorg.dk

www.bornungesorg.dk
www.folkekirken.dk

Åben Anonym Rådgivning er et tilbud fra kommunen, hvor du kan ringe eller skrive ind med dine tanker og problemer. Her vil du komme til at tale med en voksen, der kan støtte og hjælpe dig videre. Hvis du har lyst, vil du også kunne blive tilbudt nogle personlige samtaler, hvor du mødes med en medarbejder fra kommunen.Hos Åben Anonym Rådgivning kan du være helt anonym.Åben Anonym Rådgivning er et tilbud for unge under 18 år eller forældre med børn under 18 år. Ring til Åben Anonym Rådgivning: 56 92 40 99 eller send en mail på: anonym.raadgivning@brk.dk