SPISEFORSTYRRELSE

Har du eller har du haft en spiseforstyrrelse? Eller kender du nogen som har en spiseforstyrrelse? Det kan også være, at du har mistanke om en spiseforstyrrelse og derfor har brug for at snakke med en anden voksen end dine forældre. En spiseforstyrrelse er alvorligt for dit helbred og kan tit være en udfordring for hele familien. Som oftest er det andre problemer som ligger til grund for en spiseforstyrrelse, og det er derfor vigtigt, at du kommer i den rigtige behandling for dig. Ved at tage kontakt til din læge, kan du få hjælp og blive henvist til det rette sted for dig og dine udfordringer. Har du brug for at tale med en læge uden for normal åbningstid (efter 16) skal du ringe 1813.
Har du akut brug for hjælp, skal du altid ringe 112.

Har dit barn eller en anden tæt på dig en spiseforstyrrelse? Har du spørgsmål, problemer eller andet du gerne vil snakke om?


Afløsning / Aflastning
Måske har jeres familiebehov for afløsning eller aflastning? Kommunen har efter en individuel vurdering i visse tilfælde mulighed for at hjælpe med aflastning og støtte. Læs mere her.


Kommunen har en række åbne tilbud, som du ikke behøver at blive visiteret til. Se mere her.

Andre rådgivningslinjer


Pårørende Livlinjen (Lansforeningen mod spiseforsdtyrrelser og selvskade): https://hjaelp.lmsos.dk/


(Børns Vilkår): www.bornsvilkar.dk


Børnetelefonen / Chatten og Børnebrevkassen: www.bornetelefonen.dk


Ungpålinje / Ungonline: www.urk.dk


Livslinien: www.livslinien.dk


Forældretelfonen (Børns Vilkår): www.bornsvilkar.dk


www.paaroerendeforum.dk


Psykiatrifonden: https://www.psykiatrifonden.dk/boern-unge.aspx 


Åben anonym rådgivning Bornholm: https://www.brk.dk/Borger/Familie-boern-unge/St%C3... 

Åben Anonym Rådgivning er et tilbud fra kommunen, hvor du kan ringe eller skrive ind med dine tanker og problemer. Her vil du komme til at tale med en voksen, der kan støtte og hjælpe dig videre. Hvis du har lyst, vil du også kunne blive tilbudt nogle personlige samtaler, hvor du mødes med en medarbejder fra kommunen.Hos Åben Anonym Rådgivning kan du være helt anonym.Åben Anonym Rådgivning er et tilbud for unge under 18 år eller forældre med børn under 18 år. Ring til Åben Anonym Rådgivning: 56 92 40 99 eller send en mail på: anonym.raadgivning@brk.dk

Nyttige links: 


Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade www.lmsspiseforstyrrelser.dk


Psykiatrifondens hjemmeside www.psykiatrifonden.dk


Psykiatrifondens hjemmeside for børn og unge www.tabu.dk