STOFFER

Når nogen i familien tager stoffer, går det ud over hele familien. Hverdagen kan være fyldt med problemer, bekymringer, utryghed eller angst. Måske har du nogle særlige bekymringer eller spørgsmål du gerne vil have svar på, eller måske vil du bare gerne tale med nogen om, hvordan du har det. Læs mere herunder, hvor du kan finde hjælp.

HVILKE TILBUD FINDES PÅ BORNHOLM?

Kender du til problemer med stoffer? Måske er der nogen i familien, der tager stoffer, eller måske har du selv, eller andre du kender, et misbrug? Du kan få et overblik over hvilke tilbud der findes her på Bornholm og finde kontaktinformationer.

Ungerådgivningen kan hjælpe og støtte, hvis du bekymrer dig om dit eget eller andres forbrug af hash, alkohol og stoffer. Tilbuddet er gratis og rettet mod unge under 30 år. 

Læs mere her 

Barnets Blå Hus er et fri - og mødested for børn, der vokser op i familier, som har særlige udfordringer med misbrug eller psykisk sygdom. Et sted, hvor man kan møde andre med problemer i hverdagen. 

Læs mere her

Alkohol- og stofbehandlingen Stofforbrug, afhængighed og misbrug påvirker ikke kun den der drikker eller bruger andre rusmidler, det påvirker også partner, børn og øvrige familie. Derfor tilbydes pårørende selvstændig rådgivning. Det er ikke et krav, at den, der har problemet, er i behandling. Kontakt: Telefon 56 92 75 16.

 

Åben Anonym Rådgivning er et tilbud fra kommunen, hvor du kan ringe eller skrive ind med dine tanker og problemer. Her vil du komme til at tale med en voksen, der kan støtte og hjælpe dig videre. Hos Åben Anonym Rådgivning kan du være helt anonym. Åben Anonym Rådgivning er et tilbud for unge under 18 år eller forældre med børn under 18 år. 

Kontakt Åben Anonym Rådgivning her 

 

 

 

 

TUBA Bornholm tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- eller stofmisbrug. Hjælpen er gratis, og alle ansatte og frivillige har tavshedspligt og er her for at hjælpe dig.

Kontakt TUBA Bornholm her

SSP - Kriminalpræventivt samarbejde mellem skole, socialforvaltning og politi. 

Se mere her 

Misbrugsteamet holder til på Åkirkebyvej 1 i Rønne og der er mulighed for at ringe dem op, eller lægge en besked, så de kan ringe til dig. 

Se kontaktinformation her